sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kuviomekko ja farkkutakki
En ole mikään mekkotyttö mutta löytyy minultakin nykyisellään kuitenkin yksi mekko ylitse muiden. Tämä Mangon musta kuviomekko, jonka ostin talvella vartavasten erästä tiettyä tilaisuutta varten.

Dress/Mango
Denimjacket/H&M
Top/Bik Bok
Bag/Mulberry
Flats/H&MEn halunnut missäännimessä tietenkään luopua mekkorakkaudestani "talvisuudestaan" huolimatta ja hautada sitä koko kesäksi vaatehuoneen syövereihin odottamaan pikkujoulukautta! Niinpä sujautin mekon alle vaaleanpunaisen topin mustan pitsisen sijaan sekä niskaan heitin farkkutakin. Farkkutakki lukeutuu muuten niihin vaatekappaleisiin joka on löytynyt minulta iäisyyden mutta sitä tulee käytettyä melko vähän, en osaa edes sanoa miksi. Tulee näitä kausia jolloin tykkään siitä hirveästi ja sitten niitä kun en koe sen istuvan lainkaan tyyliini. Nyt olen taas sitä mieltä että farkkutakki on kesän aivan must have.

Onko muilla kesän must have juttuja mielessä ja joskos siellä tarjetaan tämmöisessä vaatetuksessa? ;)

2 kommenttia:

  1. Upeen näköinen mekko ja asukokonaisuus!! Kesäinen maisema viimeistelee hienot kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia<3 Monta lempparia samassa ;) Kuvauspaikka on kyllä kertakaikkisen ihana;suosikki paikkojani! Harmi kun en enää asu tuolla tulisi useammin tämmöisiä maisemia kuviin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)