sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sunday Brunching


Tämä viikko on mennyt ihan hurjalla vauhdilla, sillä tänään on taas sunnuntai- viikon paras päivä! Perinteiset vappubrunssit jätettiin tällä kertaa väliin ja suunnattiin mieluummin torille syömään muikkuja ja metrilakua. Tänään siis laitettiinkin pöytä koreaksi ja nautittiin hieman tuhdimmasta aamupalasta kaikessa rauhassa. Kesän ensimmäiset mansikat kruunasivat kattauksen. 

Keli on täällä mitä keväisin, aurinkon paistaa pilvettömältä taivaalta! Ah sanon minä! Joten ei muutakuin koira mukaan ja pihalle! Sen jälkeen täyttetään isosiskon velvollisuutta ja lähdenkin kannustamaan veljeäni turnausvoittoon! Pojat ovat kuulemma tähän mennessä pelanneet tosi hyvin. Toivottelenkin nyt aivan ihastuttavaa sunnuntaiaamun jatkoa ihan jokaiselle!<3 Palaillaan pian :)

5 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen kevätbrunssi! Aamiaiset pitkän kaavan mukaan on parhautta :) Aurinkoista viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitoksia! Ne on kyllä ihan luksusta ;) Itselleen vaan kun ei viitsi tämmöisiä väsätä niin on se vaan niin parasta kun saadaan aikataulut sopimaan yhteen ja saa aamukahvin nauttia kaikessa rauhassa ruokapöydän ääressä :)

   Toivottavasti teilläkin siellä paistaa aurinko<3

   Poista
 2. Oo miten ihanan herkullisen näköinen kattaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitti! Kaikki meni kaupan, osui ja upposi ;)

   Poista
 3. It looks amazingly like Cheap Archeage Gold ballistic gel. So, if you extrapolate, you can imagine what it Archeage Gold would look like if you submerged a person in liquid nitrogen and shot them with a twelve gauge. At RS Gold least that's what I did. Far Buy Archeage Gold less gruesome than the unwarranted murder of a gummy bear.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)