torstai 4. kesäkuuta 2015

On my kitchen wall


Sisustusprojetini on nyt edennyt siihen pisteeseen että alan olla tyytyväinen niin makuuhuoneeseen kuin suurinpiirtein olohuoneeseenkin. Keittiö sen sijaan on ollut vielä keskeneräinen. Tilaa kun on hyvin rajallisesti. Pikku keittöni onkin ehdottomasti suosikki paikkani kotona,  eikä sinne kyllä kahta kerrallaan mahdu pyllistelemäänkään joten sen siivous ja ruuanlaittopuuhat ovat minun juttuni. Käsin tiskauksen olen tosin ulkoistanut sillä sitä inhoan ylikaiken! Silittäminen on muuten toinen ihan inhokkihomma.En ole mikään mahdottoman suuri perinteisten sisustustarrojen fani, mutta muistin Emmin vinkanneen joskus taannoin tämmöisistä liitutaulutarra-arkeista. Ajatus liitutaulusta keittiön seinällä oli mielestäni mainio idea sillä siihen voisin tehdä ihan vaan kauppalistaa tai kirjoittaa muuten mukavia tsemppiviestejä. Ensimmäiseksi tekstikseni keittiön seinälle raapustin tällaisen. Se mielestäni kuvastaakin mua ja meitä erittäin hyvin, sillä kauhukseni sain viikonlopun valmistujaisjuhlissa kuulla kommenttia "pian" ajankohtaisista ristiäisistä sun muista omituisuuksista. Tällä hetkellä päällimmäisenä on kuitenkin vain tarkoitus nauttia elämästä päivä kerrallaan ja päästä sinne opintojen pariin. 

Arkkeja jäi pakettiin vielä neljä joten askartelu hommat jatkuvat vielä jahka osaisin päättää mihinkä näitä haluan liimailla ja minkä kokoisina! Ainakin jonkun kivan siirrettävän puolen arkin kokoisen taulun voisi tehdä, olisi siihen tekstiäkin varmasti valmiina jo päässä ;)

2 kommenttia:

  1. Mistä tuo on ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, enpäs muistanut sitä tuossa mainitakkaan, kiitos! :) Tarrat ovat peräisin Granit nimisestä sisustuspuodista Helsingin Foorumusta mutta käsittääkseni näitä saa myös ihan esim perus Bauhausista, nyt vaan satuttiin liikkumaan siellä suunnalla ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)