perjantai 5. kesäkuuta 2015

Shoes like CandyOlin päättänyt jo pääsykokeisiinlukuprojektin alkumetreillä että palkitsen itseni ruhtinaallisesti sen päätyttyä. Kuulun tähän ihmistyyppiin jotka innostuvat jostakin jutusta ihan tajuttomasti mutta innostus lakkaa yhtä nopeasti kun se on alkanutkin. Kuulin useaan otteeseen tämän tulevan pätemään myös lukemiseeni, mutta niin vaan sitkeästi, suomalaisella sisulla ja tossujen kiilto silmissä joka vapaa-aamu tunnollisesti marssin sinne kirjastolle yhdeksäksi sekä vielä työpäivien jälkeenkin. Alkuviikosta olikin sitten "palkintoreissun" vuoro ja suuntasin ystäväni luo Helsinkiin ja otimme suunnaksi Espan sekä Pretty Ballerinas-popup kaupan! Tiesin kyseisiä tossuja olevan saatavilla myös Zalandolla mutta koska koosta eikä mallista ollut täyttä varmuutta ja koska se vaaleanpunainen paperikassi nyt on vaan niin kiva, itse myymälään meneminen oli järkevintä. Ja olisihan se koko mennyt ihan pieleen jos olisi netistä tilannut, sillä näistä on saatavilla puolikkaita kokoja ja otinkin siis 38,5 normaalini sijaan.

Nyt on enää vuorossa kisutossujen armotonta sisäänajoa, sillä melkoisen jäykistä balleriinoista on kyse. Myyjä kyllä sanoi näiden venyvän jonkin verran käytössä mutten kuitenkaan usko näiden eläinkarvaisten venyvän ihan samaan tapaan kuin nahkabaltsujen. Tässä tarvitaan nyt sitä kuuluisaa malttia jota ei ehkä itseltäni aina löydy. Niin vaan haluaisin jo huomenna sujauttaa nämä jalkaan Muotikirppikselle mutta taitaa jäädä vain haaveeksi tällä kertaa. Ajatuskin verisistä kantapäistä nostaa niskavillat pystyyn!

4 kommenttia:

  1. Voi apua miten söpöt!! <3 Monesti ihastellut tuon espan liikkeen näyteikkunaa ja ihania baltsuja sieltä tosiaan näyttää löytyvän! Niin se ahkeruus aina palkitaan ja joskus on hyvä palkita ihan itse itsensä ;) Huonot kengät ja rikkoutuneet kantapäät on inhottavimpia asioita mitä tiedän :( Toivottavasti saat kenkulit ajettua sisään ja niillä käppäilemään kesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös!! ;) Olen niin samaa mieltä ja valitettavasti joskus käy niin että kaunis ulkonäkö peittoaa muut tärkeät kriteerit kenkien valinnassa! Korot näistä pahinpana... Mutta uskon näiden olevan ihan ehdottomasti koko rahan arvoiset kaunokaiset jahka päästään kunnolla näitä kuluttamaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)