maanantai 3. elokuuta 2015

Outfit with Flowerpants


Mitä pukeutumiseen tulee myönnän olevani lievästi takinkääntäjä. En edelleenkään ole lämmennyt esim. noille terveyssandaaleille tai muutamille muille jutuille, mutta onhan sitä yhteen jos toiseen juttuun hurahdettu sitten ennemmin tai myöhemmin! Rakkaus tällaisia löysiä housuja kohtaan alkoi leopardikuvioista ja sittemmin on matkan varrella mukaan tarttunut vaikka mitä muuta.


Flower pants/Lindex
Blazer/H&M
Top/Bik Bok
Sunnies/Ray Ban
Bag/Michael Kors
Heels/Primark


Nyt uusimpana tulokkaana ovat nämä kukkakuvioiset leveä lahkeiset versiot, jotka bongasin Lindexin alesta muutamia viikkoja takaperin. Makutuomarina toiminut ystäväni oli tyrmätä idean heti, mutta niinkuin useimpien vaatteiden kanssa on eiväthän ne henkarissa näytä juuri miltään vaan niitä on kokeiltava päälle. Ja nämähän housut olivat kuin tehdyt pitkille jaloilleni!
Mitäs pidätte asusta? :)


Enää en tosin mitään kesävaatteita meinaa hankkia, sillä kalenteri on jo ehtinyt huomaamattani vierähtää elokuun puolelle. Vaikka omasta mielestäni kesää on jäljellä vielä kuukausi niin syksyä kohden mennään jo kovaa vauhtia. Lomatkin on kohta lomailtu, uudet kuviot mielessä ja vaatehuoneen syys suursiivous-inventaario on edessä päin! 
Ihanaa alkanutta viikkoa! 

4 kommenttia:

 1. Niin upea, kesäinen asu jälleen!! Fanitan erityisesti noita kiilakorkoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle ihana<3 Kiilakorot ovat kyllä omatkin suosikkini ;)

   Poista
 2. Ompa hyvännäköiset pökät ja asu muutenkin, jopa bleiseristä tykkään tässä yhdistelmässä kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihan mahtavaa kuulla tämä!! Kiitos sulle Anne<3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)