torstai 27. elokuuta 2015

Leather shorts once again


Leathershorts/Vila
Jacket/Zara
Top/BikBok
Scarf/Mulberry
Bag/Mulberry
Falts/Pretty Ballerinas


Loppukesän ihan ykköslemppari vaatekappale ovat olleet nahkashortsit. Aikoinaan alesta ostamani pari valloitti sydämeni jo sovituskopissa. Itsessään shortsit ovat mielestäni melkoisen näyttävä elementti, joten yhdistin ne hennon vaalenpunaiseen toppiin sekä siitä astetta nudemman jakun kanssa. Eli ei tummaa tai tuplanahkaa-hui! Lemppari asusteiden lisäksi tänä kesäni olen myös löytänyt uudelleen rakkauteni Mulberryn Tamara-huivia kohtaan ja nimenomaan tätä harmahtaa puolta! Ai että<3 

Syksymmällä aion ehdottomasti kulkea nämä shortsit jalassa niin pitkään kuin mahdollista yhditellen  niitä paksujen huivien ja neuleiden sekä sukkahousujen kanssa! Ostoslistallani onkin ollut pidemmän mallinen polvitaipeisiin ulottuva neuletakki. Edelleen harmittaa kun yhden sellaisen päästin käsistäni keväällä! Eikä tätä mielikuvaa moisesta asusta ainakaan helpottanut yhtään Lilin erittäin inspiroiva versio taannoin! Etsinnät siis jälleen käyntiin.

6 kommenttia:

 1. Erityisesti toi zaran jakku on ihana!! Oon myös ihastellut puuterinvärisiä villakangastakkeja jo syksyä ajatellen, nyt näyttäisi takkivalikoima olevan parhaimmillaan ja saa parhaat päältä jos vaan etukäteen jaksaa syysvaatetusta ajatella :) Vielä onneksi kesävaatteissa tarkenee ja voi hyvin yhdistellä niiden kanssa lämpimämpiä asusteita. Tää on siitä ihan kymppi esimerkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos tuhannesti! Ei ole itseasiassa kovinkaan vanha tämä jakku, joten voipi olla että näitä vielä saattaa Zarasta löytyäkkin! Täällä on jo muutamia aika kivoja hankintoja tullut tehtyä syksyä ajatellen ja muutama vielä listalla mutta kerrankin ollaan oltu ajoissa ;)
   Ja olen kanssasi samaa mieltä tästä että aivan parasta on kun vielä voi yhdistellä kesäisempiä vaatteita lämpimien asusteiden kanssa :)

   Poista
 2. Todella tyylikäs kokonaisuus! Tykkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia!! Todellakin mukava kuulla että tykkäät :)

   Poista
 3. Todella tyylikäs asu. Itsekin mielelläni käyttäisin vielä sortseja, mutta näin miespuolisena kun ei noita sukkahousujakaan voi lämmikkeenä käyttää, niin shortsit joutunee jo hylkäämään tältä vuodelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! :) Itsekkään ole tähän mennessä sukkahousut-shortsit yhdistelmälle lämmennyt mutta tänä syksynä kummasti sytyttää nyt tämä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)