perjantai 28. elokuuta 2015

Munakoisoburger

En tiedä montaakaan mälsempää hommaa kun kokkailla vain itse itselleen mutta kun tilaisuus koittaa ja ruokavieraita on tulossa enemmänkin paikanpäälle tulee usein tehtyä vähän sitä arkiruokaa hienompaa! Onhan se kokkailu oikeasti aika rentouttavaa. Kaikki varmaan tuntevatkin jo nuo bataattihampparit-myös tämän neidin bravuuri mutta tässäpä olisi niille aikas kova haastaja joka kävi täällä jokunen aika sitten testissä! ;)


Bataatin ja kesäkurpitsan lisäksi munakoiso on eräitä suosikki raaka-aineitani.Tällä kertaa kokosin tämän hampparit reissumies ruisleivän sisään, helpottaakseni syömistä ja en harmikseni (vielä ainakaan) omista parillapannua. Esteettisyys ennen kaikkea ;) Täytteeksi tuli munakoison lisäksi pesto, halloum juusto, tomaatti ja rucola. Kyytipojaksi olin valinnut makeahkon valkkarin. Upposi tämmöinen lihaton versio pihvihirmuunkin joten ei ainakaan huono kokeilu ollut tämä!

Kesän vihon viimeisiä viedään, joten ehkäpä tässä vinkkiä viikonvaihteen ruokapulmiin elleivät ne ravut maistu! Kivaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)