maanantai 31. elokuuta 2015

Something new for Fall

Kauppojen syysvaatevalikoima on tällähetkellä varmasti parhaimmillaan. Itse liihottelen vielä aivan kesävaatteissa, kesälaitumilla, mutta olen joissain asioissa ollut kerrankin kaukaa viisas, sillä nopeat syövät hitaat! Ensimmäisiä neuleita ja huiveja taisi rantautua kauppoihin jo heinäkuun alkupuolella, joten kyllä nyt on jo aika fiilistellä erästä mielusta hankintaanikin ;) 


Myönnettäköön monen muun tapaan se heikkokohtani- olen hulluna syystakkeihin! Suomen sääoloissa tämä on ehkä ihan hyvä ja sallittuakin. Takkeja ja bleisereitä kaappissani on entuudestaan jo vinopino mutta käytän niistä jokaista. Kuitenkin vasta vähän aika sitten sytyin ajatukselle mokkanahkaisesta takista, joka jäi sitten kummittelemaan mieleeni. Sellainen olisi saatava. Löydettyäni kesäisellä Tallinnan reissulla aitonahkainen sellainen en voinut enää muuta kuin kiljua riemusta! 

Veikkaan että meille tulee tänä syksynä melkoisen tiivistä yhteiseloa, sillä olen odottanut nyt kuin kuuta nousevaa päivää jolloin takin voisin päälleni pukea! Monta asua on jo mielessä valmiiksi mietittynä, joten eiköhän takkia täällä asukuvien merkeissä tule kerran jos toisenkin syksyn aikana näkymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)