torstai 3. syyskuuta 2015

Happy Re-encounter

....Nimittäin hatun kanssa!

 Mun mielestäni juuri tämmöinen hattu kuuluu enemmänkin syksyyn ja sen sateisiin. Nyt kuitenkin kaivoin sen taas pienen hiljaiselon jälkeen pitkästä aikaa esille ja voi kuinka siitä pidänkään! Hattu oli viime syksyn ehdoton lempparini ja taitavat olla myös nämä hattukuvat blogihistoriani ne tähän astiset lempparit! 

Tällä kertaa pärjättiin kuitenkin vielä ilman takkia ja keveä pusero toi sandaalien kanssa asuun vielä hivenen kesän tuntua. Syyspukeutumisessa parasta onkin se kun voi vielä yhdistellä kesähepeniä selvästi jo seuraavan kauden juttujen kanssa.Hat/Seppälä
Blouse/H&M
Joggerpants/Vila 
Bag/ Mulberry
Watch/Michael Kors

Eilen oli kuitenkin jo ensimmäinen sellainen kunnon syksyinen päivä. Lehtiä oli sateen myötä pudonnut maahan. Huivi oli jo tiiviisti kaulassa ja nahkatakki harteilla. Kynttilätkin laitoin ensi kertaa ikkunalaudalla palamaan. Voi sitä fiilistä!! Siihen ei kyllästy koskaan! En valita! Tästä se sitten lähtee! 

2 kommenttia:

 1. Oon pitkään kummasti kammoksunut näitä syksyn lierihattuja, mutta sitten perinteisellä Bikbok kierroksella uskaltauduin sellaisen päähän sujauttamaan ja ihastuin samantien! Antaa just sopivasti sitä syyssärmää asuihin. Kunhan ei lierit vaan liian isoks mene :D Aivan ihana asu jälleen sulla! Ja fanitan sun hiuksia, just buenot noinkin vaikka vähän jo vinkkasit hiusuudistuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä niin siitä sun hattusta, voi että :) Hyvä päätös!!
   Kiitos tuhannesti jälleen kerran!<3
   Hiukset ovat kyllä kesän eläneet niin omaa elämäänsä että nyt on jo aika hieman freesata lookkia ;) Ai varmastikkaan ihan polkaksi lyhene mutta väri kirkastuu varmasti! En yhtään viihdy näin "tummana" :/

   Ensi viikolla sitten hiusjuttuja! Kivaa viikonloppua sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)