sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Red Jacket&Gray Scarf


Red Jacket/Zara
Scarf/BeckSöndergaard
Bf-Jeans/Primark
Slip-ons/H&M
Bag/Mulberry
Watch/Daniel Wellington
Sunnies/Ray BanSyysvärini on ehdottomasti punainen! Se näkyy melko hyvin asustepuolella. Syksyn lemppareitani ovat DKNY:n punainen laukku ja Mulberryn Logo huivi. Näiden lisäksi ehdoton suosikkini on tämä punainen vohvelikankainen jakku. Ihastuin siihen ensisilmäyksellä. Päivän verran pohdin hankintaa sillä pesulapussa oleva teksi sai ilmeen vakavoitumaan -ei vesipesua. Kuitenkin jos jotain ei mielestään saa on se yleensä hyvä hankinta ja niin myös tämä! Olen kesän aikana käyttänyt jakkua jo todella paljon mutta uskon se olevan läpi syksyn kestosuosikkini.

Mielestäni tämäkin jakku taipuu todella moneen! Tälläkertaa jakun ympärille koottu asu oli melkoisen rento. Kengiksi olisi voinut päätyä jopa valkoiset airmaxini mutta tällä hetkellä jalkaani ovat pahasti juuttuneet nämä käärmekuosi slip-on tennarit. Ne vaan jotenkin sopivat kaiken kanssa!

Näin kalenterin vaihduttua syyskuun puolelle tulee kummasti kaivettua pikkuhiljaa kaikkia syysvaatteet esille. Vaikka mittari on monena päivänä ollut reippaasti +15 yläpuolella on silti aamulla ollut jo niin kylmä ettei kesähepenissä ole tehnyt mieli ulos enää lähteä. 

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanan pirteältä tuo punainen jakku asusa ja väri sopii sinulle mielettömän hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle tuhannesti Linda!! :)<3 Itsekkin koen kyllä värin omikseni :)

   Poista
 2. Tämä asu on niin näköisesi! Upeana olet ollut jälleen liikenteessä. <3 Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla että olet tuota mieltä! :) Kiitos!<3
   Kivaa viikonjatkoa sinne myös, pus!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)