maanantai 21. syyskuuta 2015

Fall in my mind

 Syksyllä harvemmin tulee niitä päiviä ettei kaapista löydy mitään päälle pantavaa, sillä perusvaatteet pienellä twistillä ovat mielestäni se juttu etenkin näin syksyllä. Jakut, neuleet, kauluspaidat, saappaat, takit ja huivit-ai että! Syyspukeutuminen inspiroi itseäni tällähetkellä suuresti. 

todays wishlist

Perusvaatteiden osalta olisin vailla vain muutamaa perus teepparia ja pitkää neuletakkia. Uusien istuvien sinisten farkkuja metsästys aka mission inpossible olisi myös tänä syksynä luvassa. Inhoan housujen ostoa ja sovittelua, joten kulutan aina ne edelliset puhki ennen uusien hankintaa :D
Yhden suosikki värini harmaan lisäksi tänä syksynä vihreän sävyt miellyttävät silmää etenkin takkipuolella. Parkatakit ovat tällähetkellä kovasti pinnalla ja itselläkin voisin hyvin nähdä sellaisen.

Asuste puolelle toivoisin erityisesti lisäystä saappaiden ja musta laukun muodossa.  
Ja hatut todellakin jatkavat voitonkulkuaan! Itseäni kyllästytä ainakaan yhtään. Entä teitä? Omistan entuudestaan kaksi hattua joita tullaan varmasti näkemään paljon päässäni, mutta nyt syksyn tullen kauppojen hyllyille rantautuneiden uutuuksien myötä ajatus siitä harmaasta hatusta on ottanut mielestäni melko tiukan otteen. Haaveilen myös toisesta Balmuirin unelmapehmoisesta casmirhuivista viininpuisen värisenä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)