perjantai 25. syyskuuta 2015

Syksyn värisessä asussa


TRENCH COAT/H&M
SCARF/Mulberry
PANTS/Vila
WATCH/MK
SUNNIES/Ray Ban
BAG/Longchamp
FLATS/H&M


Väistämättä syyskelien tulon myötä on esille kaivettu niin syystakit kuin huivitkin. Erityisesti tämän huivin käyttöönottoa olinkin jo odottanut aika tavalla! Huivi on edelleen asustepuolella ehdoton suosikkini, sillä värimaailma menee siinä niin yhteen oman makuni kanssa. Huvin lisäksi pitkä vaalea trenssi ja vahapintaiset housut yhdessä ovat varmaan tavanomaisin näky päälläni näin alkusyksystä. Todella basic settiä. Ja niinkuin aiemmin taisinkin todeta tykkään syysvaatetuksesta kovasti.

Aivan ihanaa alkavaa viikonvaihdetta teille!

4 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen trenssi sulla!! Niidenkin väreissä saa aina olla tarkkana, että mätsää hiusten ja ihon kanssa :) Tää on hyvän sävynen, ja hiukset myös! :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :)) Trenssi on jo parisen vuotta vanha mutta edelleen ehdottomasti käytetyin takkini! En tosiaan aikoinaan ihan heti 100% lämmennyt tälle trendille mutta niin vaan kun päälleen sovitteli muutamia kummasti yksi juuri oikea, kaikki kriteerit täyttävä takki osui kohdalle ;)

   Hihi, hiusten väristä tuli myös mielestäni aikas kiva sopivan tuhkainen mun makuun, vielä otetaan toinen istunto kampaajan penkkiin ja reippaasti latvoista senttiä pois! Kivaa sunnuntaita sinne, pus!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)