maanantai 28. syyskuuta 2015

SaturdayOutfit


dress/Mango
      biker jacket/Veromoda
scarf/Balmuir
boots/H&M
bag/Mulberry
sunnies/RayBan
watch/MK


Lauantaina teki mieli taas heittää mekko päälle. Ehdoton lempimekkoni ja koko herääminen mekkoajattelulle lähti tästä Mangon kukkahamosesta jonka hankin viime talvena. Olisin varmaan ikuisesti katunut jos en tätä mekkoa silloin olisi hankkinut. Tarpeeseenhan se tuli. Mekon kaunis kuvionti on todella mieleinen, malli sopivan rento ja samalla myös tarpeeksi juhlava kunhan vaan jättää kaikki muut asusteet pois. Asustakin tykkään muuten ihan älyttämästi vaikka montaakaan otosta ei kameralle kiireessä tallentunut. Pääsee varmaan vielä monesti päälle. Edellisessä mekkoasussa pari viikkoa sitten pärjättiin vielä ilman sukkahousuja mutta nyt suosiolla puin ne jo päälleni.

Nahkatakit ovat olleet kovassa kulutuksessa tämän syksyn aikana toisin kuin viimevuonna. Jotenkin olen tosi kovasti taas tykästynyt tällaiseen bikertyyliin vaikkakin pitkätrenssi jatkaa edelleen suosikki takin virkassa. Myös erinäisiä huiveja olen käyttänyt tavallista enemmän. Uusin huivirakkauteni on tämä hiekanvärinen Balmuirin -Highland Cashmere scarf. Täytyy kiittää itseään siitä että on ollut asian suhteen kaukonäköinen, sillä luonteelleni ei ole ominaisinpiirre ajatella kesähelteillä että syyskuussa huiville olisi varmasti jo käyttöä. Kerrankin näin! 

2 kommenttia:

  1. Tykkään niin tästä asusi värimaailmasta, sekä itse asusikin on oikein toimiva näin syksyyn. Rakastan kerrospukeutumista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti sinulle kaunokainen jälleen kerran piristävästä kommentista! :)<3 Niin mukava kuulla tämä! Itse olen myös niin kerrospukeutumisen kannalla

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)