keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Wellies on my mind

Väistämättä tulevat syyssateet ovat sellainen mikä saa ajatuksena jo naaman mutrulle sillä märät sukat. Kesällä investoinkin jo Suomen suven näyttäessä sitä parastaan pirteän keltaiseen sadetakkiin, joka on kyllä niin veikeä ettenkö sanoisi. Päätin myös näin syksyn tullen uusia kumisaappaani. 

Omistan entuudestaan limenvihreät Hait mutta mielestäni niiden aika on nyt ohi ja ovathan ne palvelleetkin jo vuosia! Satuinkin ystävälleni aiheesta mainita ja hän kertoi bonganneensa kaipailemani saappaat alennuksen kera Sportamore nimisessä nettikaupassa. Huntereista olen kuullut vain pelkkää hyvää ja ovathan ne nätit kun mitkä, joten tilailin saappaat kotiin sovitettvaksi.

Willie inspiration

Saappaita vielä odotellessa pohdistelin hieman itselleni ispiraatioksi asunkin, joka olisi mielestäni juuri sellainen saappaiden kanssa passeli; sopivan rento ja näköiseni. Vahapintaiset housut farkkupaita, pitkä neuletakki ja huivi kaulaan. Tältä voisi hyvinkin näyttää viikonloppuna päivän asu mikäli sadekeli sattuu kohtdalle. Ja voihan niitä saappaita käyttää muutenkin vaikkei ihan kaatamalla sataisikaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)