perjantai 30. lokakuuta 2015

Almost All Black & Autumn love


Syksyinen matalalta paistava aurinko ja vielä lehdistä lakaisemattomat kadut ovat kyllä niin upea näky kerrankseen! Keväällä kirsikankukintaaika meni omalta kohdaltani täysin ohi joten tämä näky oli ehdottomasti ikuistettava ja tällä kertaa nimenomaan myös asukuvien muodossa!




coat/Zara
turtle neck/Zara
pants/Vila
boots/ECCO
clutch/Calvin Klain
sunnies/RayBan
watch/Daniel Wellington

Harvemmin minua näkee aivan koko mustassa, joten harmaa takki ja ruskeat ykstyiskohdat toivat heti vähän omaa näköä asuun. Tykkään syyspukeutumisessa vähäeleisyydestä! Perusvaatteista ja materiaaleilla leikittelystä. Tämä takki, vahapintaiset housut ja kengät ovatkin suosikkejani viime syksyltä. En omasta tätä nykyä muuten enää yhtäkään mustaa pidempää takkia joten toivoisin jossain kohtaa sellaisen löytäväni! Ja vielä erittäin monikäyttöisen yksilön. Olisi monta asu jo mielessä! Mustaa cluthia en olekkaan käyttänyt ties koska viimeksi ja pohdiskelin tuossa jo josko sille löytyisi parempi koti jostakin muulta, sillä Lily on vienyt sydämeni mennessään, saas nähdä :)



Kävin toisaan reilu viikko takaperin kampaajalla. Tässä siis esimakua uudesta lookista, mutta lupaan viikonloppuna kirjoitella hieman lisää aiheeseen liittyen sillä hiusjutut ovat täällä usein kysyttyjä.


Kerroin myös saaneeni lahjaksi kelloon rannekkeen ja vihdosta viimein sain sen myös vaihdettua kellotauluun! Itse olin ajatellut alkujaan mustaa mutta eipä mitään tämä ruskea on niiin paljon parempi! Ihanaa, kiitos tytöt<3

4 kommenttia:

  1. Ihanan freshit nuo hiukset nyt! Oon itekki kirkastellut viimeaikoina raidoilla ja goldwellin 10V vaahtosävyllä. On muuten loistotuote ja parempi kuin hopeeshampoo viileen sävyn ylläpitoon :) Kiva kuulla myöhemmin lisää hiusjutuista! Upee takki ja sinä :) Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannesti kiitoksia! :) Hieman on totuttelemista tähän lyhyempään vaikkei mitään lyhyttä ole nähnytkään :'D Vitsit en olekkaan tuommoisesta kuullut voisi jopa kokeillä!!! Mutta hiusjuttuja luvassa täältä suunnalta vaikken mikään ammattilainen olekkaan näissä :P
      Kiitoskiitos sulle, varsin upea olet itsekin! ;) Ja sitä samaa sinne! Kai teillä on taas jotain Halloween touhuja tiedossa? ;)

      Poista
  2. Toi DWn kello just tuolla ruskeella hihnalla on vaan jotain niin täydellista! <3 hienompaa kelloa ei tämän maan päältä kyllä löydy (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi tästä kyllä niin samaa mieltä tästä!! Hihnan vaihdoin jälkeen kello on ollut ranteessani nyt jokaikinen päivä :)) En edes enää tiedä miksi missään kohtaa mietin sitä mustaa hihnaa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)