lauantai 14. marraskuuta 2015

Some random facts


Ajattelin näin lauantaiaamun kunniaksi kirjoitella muutaman sekalaisen faktan itsestäni, sillä näitä on vaan niiin hupaisaa lukea muiden myös kirjoittamina! Vuosi takaperin olenkin yhden tämmöisen väsännyt, joten eiköhän taas ole jo sopiva aika ;) Kerroin silloin muutamia ihan oikeitakin faktoja joten tällä kertaa pysytään enemmän hömppälinjalla.

*
Kerroin edellisessä olevani todella onneton kaiken teknologiaan liittyvän kanssa. Sama pätee myös kaikkee pieneen remppahommaan. Vähän väliä olen soittelemassa isältäni neuvoja milloin mihinkin joten tämän hetken suuri ylpeydenaihe onkin se että osasin ilman apuha itse ostaa sekä vaihtaa vessan loisteputkivalon!

*
En tiedä mikä siinä on että ajanvaraaminen puhelimitse on aivan ylitsepääsemätöntä! Oli kyseessä sitten kampaaja- tai kosmetologikäynti taikka hieroja valitsen paikan aina sillä perusteella että ajan voi varata netistä tai voin mennä paikan päälle sen varauksen tekemään.

*
En omasta juustohöylää, en edes tiedä miksi?! Syön kyllä juustoa mutta ostan aina niitä viipaleita

*
Olen opetellut vasta näin vanhemmalla iällä juomaan kahvia, sillä sitä on yleensä aina tarjolla. Ja ensimmäisen oman kahvinkeittimeni ostinkin vasta tähän kysyiseen asuntoon muutettuani.*
Viime kesänä tuli kokeiltua montaa uutta urheilulajia mutta olen aina halunnut kokeilla surffausta vaikken mikään vesipeto olekkaan.


*
Olen ehdottomasti jouluihmisiä mutta tänä vuonna olen jotenkin kovin myöhään liikkeellä! Olen ostanut vasta yhden joululahjan ja pysynyt jopa laskuissa kuinka monta litraa glögiä on tullut juotua.

*
Vaikka en ole mikään luovuttaja muutun todella nopeasti epäonnistumisten seurauksena kyyniseksi ajatellen ettei tästä mitään tule. Koin kuitenkin erittäin pysäyttävän hetken kuluvalla viikolla kun tulin väsyneinä ja kiukkuisena treeneistä kotiin ja oveni eteen oli jätetty valtava kukkapuska (joka tosin ole tämä kuvassa oleva) Eihän tämmöistä tapahtu enää edes elokuvissa... 

Näissä tunnelmissa taidan keittää vielä toisen kupian kahvia ja lähteä viikon ainoan vapaapäiväni kunniaksi pyörähtämään hieman kaupoilla ystäväni kanssa! Leppoista viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)