sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Caped


cape/Berska
turtleneck/Gerry Weber
woolhat/Seppälä 
bag/Mulberry
pants/Mango 
wellies/Hunter 

Syksyn monitoimivaate on ehdottomasti viitta. Tälläkin hetkellä kaupoissa näkee jos jonkinmoista ponchoa ja viittaa. Viitat sopivat juuri näin lokakuun kylmiin aamuihin kun vielä ei tee mieli heittää sitä talvitakkia päälle mutta kaipailee jo jotain vähän trenssiä lämmittävämpää ylleen.
Ajattelin myös omaa viittaani vilauttaa teille asukuvien näin muodossa! Näin neljän yhteisen syksyn jälkeen viitta on edelleen ahkerassa käytössä. 

Kuvat on otettu tosiaan viikko sitten jolloin liihotelin vielä kerrospukeutumisen turvin ilman varsinaista takkia mutta näin ilmoten viilettyä pidän mieluiten viittaa esim nahkatakin päällä. Ja hatun kanssa. Näissä kuvissa on nyt kunnon sitä syksyfiilistä!

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihanalta näyttää toi kuvausympäristö! Hunterit on super tyylikkäät, ei yhtään kumisaapasmaiset. Sun asukuvat on niin inspiroivia ja asusteet jotenki aina mätsää keskenään, vaikee sanoo mikä näistäkin syysasusteista mikä olis ihanin! Ehkä varsinkin toi pirtsakka kaulusneule ja saappaat :) Tyylipisteet kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi tällaisia maisemia ei näinä päivinä ole kovinkaan hankala löytää tämäkin paikka kävelymatkan päässä kotoani :)
   Voi että kiitos tuhannesti :')<3 Olen jotenkin viimeaikoina ollut tosi turhautunut tähän hommaan mutta tällasisten kohteliaisuuksen jälkeen sitä nöyrtyy ihan sanattomaksi ja muistaa taas miksi sitä joskus aikoinaan tälle tielle on lähtenyt! Joten kiitos aivan suunnattomasti mahtavasta palautteesta ja päiväni piristämisestä

   Poista
 2. Ihana viitta! Minultakin löytyy yksi musta, mutta jostain syystä en ole pitänyt sitä laisinkaan. Hmm... missäköhän se on edes!? Upea murunen siellä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia!! :) Oi miks, niin mahtava vaate kyllä tämä! Nyt äkkiä kaivat esille ;) Siellä toinen <3 Voisin niin nähdä päälläsi viitan sekä mokkaiset ylipolvensaappaat!

   Poista
 3. Hei, sullahan on tämä kiiltävät Hunterit! Ovatko pysyneet hyvinä? :) Tilasin nyt samat testiin, mutten ole aivan varma, onko tuo kiiltävä kuitenkaan mun juttu... Olisi kiva, että saappaat säilyisivät hyvinä, sillä edelliset kumpparit hajosivat käsiin (siis jalkoihin ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu ;) Kyllä mun mielestä ovat pysyneet hyvinä vaikka vielä vaikea sanoa ihan hirvittävän pitkää yhteistä taivalta kun vielä ei ole takana! Ainoana miinuksena antaisin näille sen että kun omaan tämmöiset urheilijan pohkeet niin aika tiukassa ne siellä saappaissa ovat :'D Ja tosiaan kans tilasin nämä ja mattaiset silloin mutta omaan silmääni näyttivät nämä paremmilta ja jäivät käyttöön:)
   Muistankin ton sun saapashomman tosi kurja juttu :( Kerro toki miten käy nyt saappaiden kanssa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)