tiistai 20. lokakuuta 2015

Smoothiebowl

Muistatte varmaan vielä kuinka vuosi sitten kaikki vannoivat tuorepuurojen nimeen? Niinpä niin! Nyt onkin aika uuden "trendiaamupalan" joka sekin rauhassa lusikoidaan perinteisen mukaan ottamisen sijasta. Saanko  esitellä Smoothie Bowlin! Itse vannon toki edelleen sen aivan perus kaurapuuron nimeen mutta mikäs sen hauskempaa vapaa-aamuna rauhassa olisikaan kuin väsätä tämmönen. Lusikoitavaan Smoothieen:
Banaani
Omena
puolikas Avokado
1 rkl hunajaa
kourallinen Pinaattia
(halutessaan tilkka vettä)

Koristeluun:
puolikas Banaani
Pellavansiemenrouhetta
Auringonkukan siemeniä
Härkäpapuja
Cashawpähkinöitä
Karhunvatukoita

Ideana tässä onkin että smoothien tulisi olla mahdollisimman paksua sekä koristelussa se että vain taivas on rajana! Shouds good to me! Ihan ensimmäikseksi kokeilukseni tästä tulin melkoisen veikeä sekä maistui ainakin vähintään yhtä hyvältä. Varsinainen smoothie syntyi kätevästi ja oli jämäkkä ilman mitään rahkaakin sillä banaani ja avokado yhdessä hoitavat sen homman! Ja itseasiassa pakastepinaatilla voi korvata sitten tuon vesiosuuden. 

Nämä ovat ihan mielettömän inspiroitavaa katsottavaa kun joku on käyttänyt aikaa ja vaivaa tämmöisen tekemiseen! Esteettinen silmä lepää kyllä. Omalla kärsivällisyydelläni ei ihan niille leveleille päästä mutta alku on tämäkin ja nyt se sitten syödään! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)