lauantai 20. helmikuuta 2016

Furry Sale find

Viime talvena jäin pahemman kerran nuolemaan näppejäni. Pörröinen takki oli mielessäni jo silloin. Sopivaa yksilöä vaan ei meinannut löytyä sitten millään enkä ollut valmis takista maksamaan kolminumeroista summaa! Tämänkin talven osalta olin jo luopunu toivostani ja tyydyä kohtalooni ihailemaan toinen toisaan ihanempi takkeja muiden yllä, kunnes muutama viikko takaperin sähköpostiini kilahti tuttuun tapaan se ärsyttävä viesti: "Tuotteita josta saattaisit olla kiinnostunut." 

Takkihan oli juuri se samainen mitä olin jo joskus aiemmin katsonut täysihintaisena ja sovittunutkin toisen värisenä, sinä vaaleana beigenä! Ihastuinkin nyt niin kovasti ajatukseen tästä harmaasta väristä että tilasin jännityksellä takin kotiin. Olen nyt käyttänyt takkia lähes päivittäin! Ja se on kerännyt kovasti kehuja osakseen. Yhdet asukuvatkin nappasimme takin kanssa toissapäivänä, joten niitä ja hieman lisää ideoita ja ajatuksia takkiaiheesta luvassa pian lisää.

4 kommenttia:

 1. Oooh ihana!! <3 Kivan istuva, osa karvatuksista on nimittäin aikamoisia jetejä :D Asukuvia odotellessa :) Oon kans haaveillut karvatakin ja sellaisten karvakorvasuojusten yhdistelmästä, vielä olis hyvin talvea jäljellä karvaihanuuksille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :)<3 Näitähän on mahdottoman monenlaisia mutta niitä kuvia luvassa varmasti huomenissa! Oi vitsit kuullostaapa kivalta myös! Ja tätähän on nytkin koko yön satanut vaan lisää lunta :'D

   Poista
 2. Aivan ihana ja simppeli pörröunelma! Tykkään kyllä tuollaisesta hieman sileämmästä versiosta, vaikka ne muhkutkin ovat nättejä :D Harmaa on kyllä yksi sellaisista väreistä, jonka saa yhdistettyä hyvin moneen, ehkä jopa paremmin kuin beigen! Hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Sofia! :) Itsekkin olen enemmän näiden hillittyjen ystävä vaikka kivaltahan ne semmoiset huomattavasti muhkeammatkin näyttävät, muiden yllä :D Ja kanssasi tästä kyllä samaa mieltä että harmaa on helppo yhdistettävä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)