sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Last Week(s)

Virallinen lähtölaskenta lomaan alkoi nyt! Fiilis kuin pikku lapsella joulun kynnyksellä konsanaan! Vaikka energiatasot ovat nyt toosi alhaalla ja mieli jo ihan muualla kuin pääsykoekirjan sivuilla niin ehdottomasti hymy huulilla alkaa tämäkin viikko! Tarkoitus oli toisiaa pitää (muka) herkutonta lomaan saakka mutta ei sellainen ihan tainnutkaan onnistua, sillä viikonlopun kahvittelu herkkuhetket... Niissä  vaan on sitä jotain taikaa, arjenluksusta. Tällä kertaa lumipyryltä suojaan paettiin munkkikahveille: maailman parhaille semmoisille! Vohvelikahvilan lisäksi suuri suosikkimme on Pyynikin näkötornin munkkikahvila. 


Talvinen sää ja pieni pakkanen eivät tunnu enää yhtään niin pahalta nyt kun on tämä ihana pörrötakki ja pipo syvällä päässä! Matkalaukun pakkamisen aloitin jo näinkin hyvissäajoin, mutta epävakaiset sääennusteet aiheuttavat toisaiseksi hieman päänvaivaa. 


Valon määrän lisäännyttyä aamuherääminenkään ei tunnu lainkaan niin kamalalta vaikka sängynpohja vetääkin usein magneetin lailla puoleensa ja suosikki lakanoiden välissä unia tekisikin mieli jatkaa vaikka puolillepäivin. "Weekend is too short" yöppärin sain jo aikaisemmin ystävänpäivälahjaksi. Ai että kun onkin osuva teksti! Hitaat aamut kera lehden ja aamukahvin ovat olleet harvinaista herkkua. Olen nykyään niin aikuinen että minulle tulee Aamulehti, hehe!


Aamukahvien lisäksi smootiesta on tullut yksi aamujeni vakioja. Ilman sitäkän päivä ei vaan lähde käyntiin sitten millään. Usein nappaan sen sheikkerissä mukaani ja hörpin matkalla kirjastolle. Smootieni sisältö ja päivän viherpommi on suurinpiirteen seuraavanlainen.

green smoothie:
1 banaani 
1 päärynä (kypsä)
1 sellerin varsi
1dl pakaste mangokuutioita
puoli purkkia ananasta mehuineen
kourallinen pinaattia
puolikkaan sitruunanmehu
vettä oman maun mukaa

Olen myös melkoinen uutuuksien/tarjousten uhri. Kaikkea pitää kokeilla! Kauppan hyllyille oli taannoin ilmestynyt Fazer Alku uutuus puuroja joista nappasin mukaani Omena-inkivääripuuron. Täytyy nyt kyllä todeta ettei tämä vedä vertoja samaisen sarjan Sadonkorjuu hiutaleille, mutta ihan hauska makuyhdistelmä ja vaihtelua tavalliseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)