keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Pörröinen asu

Noniin tässäpä sitten koko asua uutuukaisen harmaan karvaihanuuden kanssa!


furcoat/Only [tämä]
turtleneck/Zara
pants/Mango
bag/Michael Kors
beanie/Lexington
scarf/Ichi
shoes/Ecco
Harmaa värinä on mielestäni sellainen joka tapuu hyvin monen kanssa. Pelkkä musta ja harmaa yhdessä ovat tuttu ja turvallinen luottovaihtoehto ehkä jopa joskus tylsänpuoleinen. Tällä kertaa halusin kuitenkin parittaa harmaan ja sinisen kanssa. Mitäs sanotte? Polvireikä farkut ja tupsupipo toivat asuun heti sellaista kivaa arkista rentoutta. Mutta nyt odotan jo innolla niitä kelejä kun pipon ja huivin voi jättää pois kokonaan ja nilkkureiden tilalle voisi pukea lenkkarit. Pörrötakki taipuu mielestäni erinomaisesti hieman sporttisempaan tyyliin ja aivan varmasti semmoinenkin asu täällä tullaan näkemään! 

Vielä mainittakoon että erityisen mielissäni olen takin mitoituksesta, sillä S-koon takki istuu todella kivasti ylenneni ja on takaa juuri sopivan mittainen. Monien olenkin kuullut sanovan että tämmöisissä karvatakeissa on kovin pitkät hiat. Eli minulle siis juuri sopivan mittaiset! Paljon parempaa alelöytöä olisikaan voinut tässäkohtaa enää tehdä :)


2 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihana kokonaisuus JÄLLEEN! Rento pipo ja revityt farkut tuo tällaseen vähän fiinimpäänkin asuun vähän särmää. Itse yhdistäisin takin varmasti juuri samalla tyylillä. :) Sullakin taitaa jo loma lähestyä, vietä kiva sellainen kun sen aika koittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti mieltä lämmittävistä sanoista :) Kiva kuulla että asu on mieleinen ja maut kohtaa ;)
   Kyllä vain, lomailtu on jo eilinen paivä ja tänään sitten koneen nokka kohti lämpöä! Tai sitä on ainakin luvattu :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)