sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Long time no see Outfit pics


coat/Zara
shirt/Massimo Dutti
scarf&shoes/H&M
pants/Vila
dag/MK 


Hieman haastavista sääolosuhteista ja einiin-ideasta innostuneesta kuvaajakaksikosta huolimatta saatiin pitkästä aikaa yhdet asukuvat purkkiin- jihuuu! Asu itsessään on hyvin peruselementeistä koottu: vahapintaiset housut, nikkurit, kauluspaita ja näin. Halusin kuitenkin että asu kuvataan nimenomaan onnistuneiden yksityiskohtien takia, joilla saatiin asuun heti hieman väriä! 

Iki-ihana laukkuvanhus navyn sävyinen Hamilton on roikkunut käsipuolessani lähes koko talven ja erään melko uudehkon villityksen myötä myös siihen on ripustettu punaisen värinen pörröinen asukki. Iskeekö teihin nämä hellyyttävät laukuissa roikkuvat karvapallerot vai vaatiiko ajatus vielä aikaa?

4 kommenttia:

  1. Ihanat hiukset!! <3 Ootko värjännyt tyven tummemmaksi tai sävyttänyt puuterilla? Se sävypuuteri oli muuten huippu vinkki :) hyvin mätsää myös meikki ja söpö karvakoriste :) Siellä näyttää olevan kivasti lunta, Vantaalla on ihan loskakelit tällä hetkellä..oottelen pakkasia, että pääsis hiihtämään vielä tän talven puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi tattista vaan ;) En oo tosiaankaan värjännyt sävypuuterilla vaan, enhän mää semmoisia uskaltasi tehdä :) Tällä saa kyllä tosi kivaa jälkeä aikaiseksi, oon kyllä todella tykännyt! Aivan mahtavaa kuulla että vinkki osui ja upposi :)
      Ei täällä enää valitettvasti lunta ole :( koko eilisen ja tämän päivän on satananut vettä, buu! Mutta eiköhän se talvi vielä kertaalleen takasin tule ;) Tosin täällä odotetaan jo aikas malttamattomana kevättä ja trenssikauden avausta

      Poista
  2. Ihana asu jälleen kerran! Punaiset yksityiskohdat sopivat kivasti yhteen muun värimaailman kanssa. :))

    Kivaa alkanutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia, niin kyllä kiva kuulla että tykkäät :) Toivotaan nyt että vähän useammin saataisiin näitäkin tänne!
      Sitä samaa sinne toivottelen!<3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)