maanantai 6. tammikuuta 2014

Monday outfit

Vuosi on vaihtunut ja nyt jo monta päivää on valunut käsistä töitä tehdessä ja muuten vaan edes takaisin reissatessa.Vettä on satanut ja valoisia tunteja päivässä on ollut noin viisi... Hai-saappaat ja tuulitakki ovat olleet päälläni monena päivänä eikä niissä paljoa nähtävää ole. Myös sisävaatteet ovat olleet suunnilleen pyjamaa, polvi sukkia ja aamutakkia. Tänään kuitenkin oli keli hieman kuivempi joten päätin sujauttaa jotain kivaa ja mukavaa ylleni, hiuksetkin kiharsin! Siinä toivossa ettei kosteus/vesi sade niitä aivan hetkessä suoristaisi. 


Viime aikojen yhdeksi parhaaksi löydökseni ehdottomasti nimeän BikBokista ostamani harmaan paksun huivin, joka on ollut lähes päivittäin käytössä. Nämä silloin aikoinaan vietiin aivan käsistä! Itse satun paikalle juuri sillä hetkellä kun näitä ihanuuksia oli tullut lisää, aivan tietämättäni. Kerrankin!!



scarf/BikBok
coat/Stockmann
sweater/Zalando
necklace/Lindex
bag/Guess
shoes/Nelly 

Huivin seuraksi musta villakangastakki, harmaa karmirneule ja Nellyn mokkaiset korot. Kaulaan Lindexin alesta ostamani näyttävä kultainen statementkoru. Katselin tätä moneen otteeseen jo normaali hintaisena enkä millään raaskinut ostaa. Nyt en enää keksinyt mitään tarpeeksi hyvää syytä miksi en sitä ostaisi kaulaani koristamaan ;) Vielä käsipuoleen Guessin seeprakuvioinen laukku täynnä tavaraa ja tässä asussa lähdin päivällä kahvittelemaan ystäväni luo. 

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitkä kengät! Muutenkin tosi kiva asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos!! itsekkin tykkään hurjasti kyseisistä kaunokaisista ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)