tiistai 29. huhtikuuta 2014

Long Trench Coat&Boyfriend Jeans

Tuossa jo päivittelinkin että on ollut haipakkaa ja pää oli ihan pyörällä kaikesta ohjelmasta. Perjaintaina kuitenkin alkoi arki enemmän ja vähemmän normalisoitumaan, joten kaappasin ystäväni mukaan ja lähdettiin terassille istumaan iltaa ja nauttimaan viimeisistä auringonsäteistä. Suuntana oli Suvilaiva niminen ravintola, joka nimensäkin mukaan on ihan oikea laiva ja kelluu Ratinan suvannossa. Näyttipä monella muullakin olevan sama mielessä sillä väkeä riitti. Tosin torilla päiväänsä lopettelevat kalamarkkinat varmaan olivat osasyynä siihen että ihmiset alkoivat valloittamaan lähi terasseja. 



Takki metsästyksen aikaan kerroinkin kuinka en oikein ollut innostunut tähän hetken takkitarjonnasta. Toisin kuitenkin kävi ja pitkän pähkäilyn seurauksena hyppäsin kauas mukavuusalueeltani hankkimalla pitkän vaalean trenssin sopuhintaan.Takki on ollut nyt muutaman kertaa käytössä ja tuntuu kyllä ihan omalta. Sen pariksi olen pukenut kerta toisensa jälkeen Boyfriend farkut, jotka mielestäni hukuttavat turhan asiallisuuden pois takin yleisilmeestä. Perjantaina siis takki ja farkut ylle ei muuta kuin menoksi. Tämän combon täydensivät suosikki naivy jakkuni ja ruskeat yksityiskohdat. Myös iso kassi lisäsi mielestäni asuu huolettomuutta, joten innostuin pitkästä aikaa nappaamaan Jet Set Travelin mukaan kaupunki kierrokselle. 
Mitäs pidätte kokonaisuudesta? :)



Coat/H&M
        Naivy Jacket/Primark 
Top/H&M
  BF-Jeans/Primark 
 Bag/Michael Kors
   Sunglasses/Ray Ban
Shoes/Primark 



Aurinkoista tiistaita ja huhtikuun toisiksi viimeistä päivää! Sitähän voi ihan kohta jo puhua oikeasti kesästä ja unohtaa kaikki ne kevät hömpötykset! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)