perjantai 2. toukokuuta 2014

Happy Mayday

Oma Vappuni oli vähän tavallisesta poikkeava muttei lainkaan huonompi kuin edellisvuosina. Hieman ehkä kateellisena katsoin tuota haalarikansaa että määkin haluaisin. Noo uskon että senkin aika on vielä tulevaisuudessa. Ala tosin on vielä pahasti hakusessa. Ja tänään ollaan jotenkin pahasti maanantai tunnelmissa etten oikeen osaa perjantaista nauttia, kun osui tämä vappu tänä vuonna ihan keskelle viikkoa. 

Mutta tosiaan perinteistä pidettiin sitten kiinni ainakin eilen Vappubrunssin merkeissä. Tänä vuonna järjestäminen osui kohdalleni, mikä oli oikeestaan ihan kiva juttu! Voi olla että jollain tulee nyt jo korvista ulos kaiken maailman brunssi kuvat mutta täältä niitä pesee silti muutama lisää ;) 

Tällaiselta tosiaan näytti eilen meidän kotona. Oli jos jonkinmoista herkkua. Jokaisen toiveiden mukaan vähän jotakin. Ei edes kaikki mahtuneet pöydälle kun niin oli grillattavaa, suolaista ja makeaa. Kauhistelin jo etukäteen että miten käy kun tätä ruokaa on näin hirveästi että jääkö kaikki syömättä. Mutta toisin kävi kaikki meni! Muutama hassu nakki ja parsa jäi, mutta nekin on nyt syöty! Jääkaappi ammottaa tyhjyyttään...

Lopeteltiin tosiaan syömistä vasta yhdeksän aikaan illalla, joten siivoominen jäi tälle päivälle. Eikä tosiaankaan paljoa kiinnostanut pitkän työpäivän jälkeen tiskailla mitään astioita, mutta niin sitä saikin vaan virtaa eräästäkin aivan mahtavasta jutusta, joka mulle ainakin merkkasi ihan hirmuisen paljon!! Sitä pääseekin kurkkaamaan tästä linkistä. Elikkä Costumen viikon kullanmuru oon MINÄ!! Pienet sille ;) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)