sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Sunday mood

Tänään on kyllä ollut minun mieleiseni sunnuntai! Aamulla sai nukkua pitkään ja syödä rauhassa aamupalaa. Käytiin pitkällä aamulenkillä Lucan kanssa, jonka seurauksena pikkunen tuhisee tyytyväisenä sohvan nurkassa. Olen jo tähän mennessä selättänyt puoli metriä korkean pyykkivuoren ja innostuin jopa kokkailemaan hieman risottoa. Pahoin eilen pelkäsin illan venyessä odotettua pidemmäksi että tänään ei tulekaan hoidettua kotihommia lainkaan, sillä aamullakin oli ollut jo todella aikainen herätys. 

Eilen nimittäin vietettiin kahden minulle hyvin tärkeän ihmisen kihlautumista. Kyseessä oli tällainen kolmen ruokalajin familydinner ranskalaistyylisessä ravintolassa. Jonka jälkeen ilta jatkui pienemmässä porukassa Sante Champange bar nimiseen shampanjabaariin, jonne olin aiemmin ostanut lahjakortin kihlaparille lahjaksi. Ilta oli kaikinpuolin mitä onnistunut kaikesta jännittämisestä ja tiukasta aikataulusta huolimatta. Oli myös erittäin mukavaa tutustua muutamaan uuteen tuttavuuteen hieman paremmin. Sekä ihka ensimmäinen kaason pesti on nyt sitten langetettu ylleni. Saa nähdä miten tämä tyttönen siitä selviääkään! ;) 

Nyt otan pienen santsi annoksen risottoa, pistän kasvonaamion nassuuni ja käperryn sohvan vapaaseen nurkkaan katselemaan sarjoja. Oikein rentouttavaa sunnuntain jatkoa kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)