keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Aamiaisella Amurin Helmessä

Heippa hei! Odottelen tässä juurikin kyytiäni lentokentälle! Tosin en ehkä näinkään rauhallisissa merkeissä mitä ymmärtää antaa. Katastrofin elkeet on aika vahvasti tässä nyt läsnä, haha. Halusin kuitenkin tulla vielä pika heipat toivottelemaan ennen lähtöäni! Olen siis matkalla sisareni luokse Saksaan tämmöiselle pidennetylle viikonloppu reissulle. En ole ennen kyseisessä maassa käynytkään kuin ihan välilaskun merkeissä konetta joskus vaihtamassa, joten innolla odotankin miltä näyttää Saksan syksy. Lämmintä siellä kuulemma vielä piisaa, joten paksumpaa vaatetta olen mukaan varannut (ehkä jopa turhan) vähän. Tarkoituksena olisi siis lentää illansuussa Tampereelta Frankfurttiin. Reissun aikana shoppailla, syödä hyvin, katsella kaupungin menoa ja nauttia huikean hyvästä seurasta pienen irtioton merkeissä. Voiko parempaa suunnitelmaa ollakkaan, tuskimpa!

Palataanpa ennen lähtöäni kuitenkin hieman viime lauantaiaamun tunnelmii ja näin ollen heti perään toiseen Tampere vinkkiini ;) Olin jo pidemmän aikaa suunnitellut/haavellut aurinkoisesta lauantaiaamun brunssista, mutta koska olen tuona kyseisenä päivänä hyvinkin usein töissä ja paikka vaihtoehtoja on rajallisesti on tuon suunnitelman toteuttaminen vaan jäänyt. Nyt vihdoin saimme aikataulut sopimaan yhteen ystäväni kanssa ja vapaiden kunniaksi suuntasimme aamiaiselle Amurin Helmeen


Trench /H&M 
Scarf/ Bik Bok 
Sweater/ Zalando
Necklace/Primark
Glasses/ RayBan
Bag/ Michael Kors
Jeans/ Vero Moda
Shoes/Converce




 

Amurin Helmi on kahvila joka sijaitsee nimensä mukaan Amurin kaupunginosassa noin kilometrin matkan päässä ydinkeskustasta. Kahvila on Työväenkortteli museon yhteydessä ja aamupalaa tarjoillaa jokaisena viikonpäivänä. Aamupala tarjonta oli hyvin perinteinen puuroa, leipää, leikkelettä, pullaa joka sopi minulle ainakin vallanmainiosti! Parkkeerasimme istumaan tietysti aivan buffee-pöydän läheisyyteen, joten santsattua tuli muutamaankin otteeseen. Kävin paikassa nyt ensi kertaa ja tunnelma oli hyvin rennon letkeää samalla hauskaan tapaan vanhanaikainen. Liikkeellä oli hyvin monenikäistä väkeä ja oikein nauratti kun sivukorvalla kuuntelin kuinka joukko eläkelläisiä viereisessä pöydässä keskusteli innoissaan Vain elämää-ohjelman juonenkäänteistä :D

Päälleni valikoitui leopantsien ja nahkiksen lisäksi toinen tämän hetken luottoyhdistelmäni; trenssi, siniset farkut, villapaita ja statement koru. Juurikin sopiva asu moisiin lauantaiaamun menoihin. Harmaa onkin jotenkin näin syksyllä ehdoton suosikki värini, joka tässäkin käy hyvin selkeästi ilmi. Myös koruja on tullut käytettyä paljon enemmän näin syksyn tullen. Oli jotenkin kyllä huippu kivaa pitkästä aikaa laittaa neule päälle vaikken ole ennen ollutkaan mikään villapaitatyttö. Lomalta palattuani onkin luvassa eräskin nimenomaan noihin villapaitoihin liittyvä postaus. Ja tietysti mahdollisimman paljon Saksa juttuja!!! Nyt kun vielä muisti kameran akkulaturi mukaan, hyvä!



Fiiliskuvia reissulta varmasti päivittelen ja halutessaan niitä myös pääsee seurailemaan instagramissa nimimerkillä @kepponnen. Ei ole mun koodaustaidot vielä riittäneet sen tuonne sivupalkkiin saamiseksi, mutta otankin sen ensitöikseni hoitoon reissun jälkeen. (Vapaaehtoiset avustajat voivat ilmoittautua tässä) Nyt ei muuta kuin oikein mukavaa loppuviikkoa! ;)

2 kommenttia:

  1. Vitsi kuin ihana huivi! Ja asukokonaisuus muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana!! Huivi on kyllä ihan lemppari, harmaakin kun vielä on ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)