torstai 23. lokakuuta 2014

Happy Birthday to Me

Voi pojat mikä hirveä tunne on herätä huonosti nukutun yön jälkeen... Rintaa puristaa, silmät eivät meinaan millään aueta ja vaikka se herätyskellon ääni onkin ihan miellyttävä, yksi suosikki kappaleista niin toivoisi vaan että voisi jäädä peiton alle loppu päiväksi. Tänään kuitenkin kömmin kaikista näistä oireista huolimatta sinne herätyskellon luo, joka on asetettu sänkyni jalkopäähän tuolille. (ihan vain siitäkin syystä että sinne on pakko nousta) Ruudalla komeilikin teksi 
     *Happy Birthday 22-years-Old-Me*  Silmissäni kirkastui heti; tänään tosiaan on synttymäpäiväni! 


Pakko myöntää että edelleen olen jotenkin aina hirmu innoissani syntymäpäivistäni vuosi toisensa jälkeen ja jaksan niistä hehkuttaa monta viikkoa etukäteen. Tässäkin tapauksessa jo pari kuukautta sitten tein ensimmäiset syntymäpäiviin liittyvät suunnitelmat ;) Synttärit onkin aina hyvä (teko)syy keksiä jotain normaaliarjesta poikkeavaa ohjelmaa. Tänään luvassa siis kunnon pihvi-dinneri ystävän kanssa eräässä ravintolassa, jossa en olekkaan vielä koskaan ennen käynyt! Mielenkiinnolla siis odotan että miltä se ruoka siellä maistuukaan ;) 

Ja koska itsensä lahjominen syntymäpäivänä on vähintäänkin hyväksyttävää, muistin myös tänä vuonna minua itseäni muutamalla jutulla! Kenkävajeeseeni hankin Eccon mustat Chelsia nahkanilkkurit, sekä huivi kavalkaadini sai saman tilauksen yhteydessä lisäyksenä tummansinisen villahuivin, joka eilen istagrammin puolella kaulassani jo vilahtikin! Ja vielä on toki lisää luvassa jotakin pientä synttäreiden piikkiin tietty ;)


6 kommenttia:

  1. Paljon onnea! <3 Mä oon sua 5 vuotta vanhempi, hui, mutta näytän nuorelle ja en kyllä mistään huomaa, että 3-kymppiä lähenee uhkaavasti ;D Joten synttäreistä voikin iloita aina vain! :)

    Ja tosi kivat kengät, Eccon kengät on laadukkaita! Itse sain viime talvena naapurin mummolta Eccon saappaat jostain 90-luvulta, ihan kuin uudet ja klassinen malli ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmusesti ihanainen Anne <3 haha voi sua ei oo sun kolmikymppiset vielä lähimaillakaan ;D ja oikeesti niin paljon parempi noin päin että nuoremmalta näyttää kuin se että näyttäisi jo nyt sen ikäiseltä että on aivan mahdotonta sanoa onko alle 30 vai lähempänä 40!! Mua taas yleensä luullaan pari kolme vuotta vanhemmaksi ;)

      Viime talvena jo pohdiskelin Eccon nilkkureiden ostoa niin kauan ettei kokoja tullut enää lisää joten harmitti suunnattomasti, sillä laadukkaat kengät on kyllä aina hyvä sijoitus! Nää on kyl ihan super mukavat jalassakin joten nappi valinta oli nämä ;) Ohho ne on kyllä kestäneet aikaa siis aivan mielettömän hyvin!! Siis Aarteiden aarre ne saappaat kerrassaan ;)

      Poista
  2. Onnea onnea!:) Vaakakos se sinäkin olet? Ihanat nuo Eccon nilkkurit! Itsekin harkinnut niitä, mutta vielä pohtinut että nuo vaiko pitkävartiset saappaat tähän hätään.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauheesti Ella<3 Kyllä Vaakapa hyvinkin! ;) Kiitti, nää on kyllä ihan mahtavat popot olleen näin parin päivän käytön jälkeen, suosittelen kyllä lämpimästi!! Laatukamaa ;) ja toivonkin meille montaa yhteistä vuotta!

      Itseasiassa tilasin myös yhdet ruskeat saappaat kotio astikin, mutta ne lähtivät kyllä takaisin, sillä väri oli ihan jotain muuta mitä toivoin ja oletin muuten olisivat olleet kyllä tosi kivat :/ Etsinnät jatkuvat siis vielä :)

      Poista
    2. Se on kyllä netistä tilattaessa aina vähän arvoitus värin ja koon kanssa.. Onko nuo Eccon kengät sun mielestä normi kokoa vai isompaa?:)

      Poista
    3. Niinhän se vähän on :/ mutta onneksi nykyään aika moneenkin paikkaan palauttaminen on melko vaivatonja ja ilmaista! Nää on mun mielestä kyllä ihan normaali kokoa. Mulla on 39 jalka ja justiinsa sopivasti on inansa liikkumatilaa varpaille eikä oo mikään kapee lestinenkään kenkä tämä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)