perjantai 19. joulukuuta 2014

Little Christmas Things


 Heippa ja ihanaa perjantaita! Jouluaattoon on tosissaankin enää viisi yötä. Michael Bublen joululevy soi täällä lähes taukoamatta, punaraidallinen muki kulkee käteni jatkeena glögillä täytettyänä ja lahjat alkavat olla jo hankittuna sekä suurinosa niistä on saanut jo ylleen jouluiset kääreet. Tästä johtuen onkin jo korkea aika hieman jouluilla myös täällä blogin puolella! Ja niinkun ehkä jopa jo jossain kohtaa lupasinkin kuvailin teille hieman jouluista kotiani yksityiskohtien muodossa. Ihan hirvittävää määrää mitään oikeita koristeita en omistakkaan, joten tänäkin vuonna sitäkin suuremmassa roolissa ovat olleet kynttilät.  



Oikeastaan ainoat varsinaiset joulukoristeeni taitavat ollakkin nuo kaksi suloista tonttupatsasta jotka komeilevat parvekkeen oven kupeessa valkoisen lyhdyn kaverina. Tämän lisäksi ovesta löytyy toki jouluinenkranssi. Kuulun myös ehdottomasti näiden joukkoon joiden kotiin kuuluu jouluna punainen väri. Punaista löytyy niin verhon, tyynynpäällisten, keittiöpyyheen sekä  tuikkukynttilöiden muodossa. Hartaasti säästämäni Joikin piparin tuoksuinen kynttilä on myös muutama päivä sitten korkattu, joten täällä myös tuoksuu oikeasti hyvinkin jouluiselle!



 Eilen vaihdettiin myös ensimmäiset joululahjat ystäväni kansssa joka oli iltaa istumassa luonani. Paketista paljastui itsetehtyä viikunahilloketta, keksejä sekä tämä aivan ihastuttava lasipurkkiin istutettu suosikki joulukukkani josta auetessaan leijailee vallan huumaava tuoksu. Jännä nähdä minkäköhän värinen kukka sieltä sitten lopulta aukeaa ;) 

Oma viikon mittainen "joululomani" starttaakin huomenna. Joten mukavaa viikonloppua ja oikein rentouttavaa lomaa niille keillä se siis tänään jo alkoi!


Ps. Huomenna haetaan meillekkin joulukuusi, joten, luvassa sen koristelua sekä pientä leivontaa.                                         Tuotoksista pääsen toivottavasti kertomaan myös teille tänne.

4 kommenttia:

  1. Tuoksukynttilät ja pentikin porolyhdyt on ihania! Näyttää ihanan jouluiselta, mukavaa lomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pentikin poro on kyllä ihan lemppari kesät talvet :) Kiva että oot tota mieltä ja tunnelma välittyy myös ruudun sille puolen! Oikein mukavia tulevia joulunpyhiä myöskin sinne ;)

      Poista
  2. Aivan ihana tuo tarjotin!!! Mistähän se mahtaa olla peräisin jos saa kysyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai saa aina kysyä jos jokin mieltä askarruttaa :) Tarjotin on tosiaan peräisin H&M Homesta, kyseinen osio kun on nyt hetki sitten saatu tännekin suunnalle Ideaparkin liikkeeseen. Elikkä siis melko tuoreesta ostoksesta on myös siis kyse!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)