torstai 19. helmikuuta 2015

Se kuuluisa Nahkahame


Leatherskirt/Pimkie
Sweater/Lindex (Holly&Whyte)
Bag/Mulberry
Fur+Gloves/H&M
Shoes/H&M
Coat/Zara


Se nahkahame josta olen höpöttänyt ties jo kuinka monesti, jonka ostin jo lokakuiselta Saksan matkalta ajatuksella jos nyt täällä kerran tai pari tätä pidän, joka kuitenkin vei vallan sydämeni mennessään on n-y-t tässä! Lähes joka viikko tätä kyseistä hametta olen käyttänyt, mutta nyt tekin sen päälläni viimein näette ;) 

Omistan toki perus mustan kynähameen ja muutaman muunkin alaosan joita ei housuiksi kutsuta, muttei niitä ole tullut käytettyä lähes laisinkaan, en edes tiedä miksi... Olen selvästi kaavoihin kangistuvaista tyyppiä ja mukavuus on tainnut täysin viedä voiton ennen tätä! Nahkahame taasen onkin ollut lähes jokaisten illanistujaisten asuvaihtoehtojen joukossa! Tällä kertaa teille kuvatuksi tuli kahvittelu asuni kera palmikkoneuleen ja karvakauluksen. Vaikka tältä neidolta ei kuviin näköjään hirvittävän leveää hymyä irronnutkaan niin asu tuntui erittäinkin omaltani! Voisikohan tässä kohtaa sanoa jopa näin että kipinä hameiden käytölle on nyt julistettu löytyneeksi ja yksi "täydellinen pari" on tämä hame ;) 

Niin ja näkyyhän se aivan uutukainen laukkurakkautenikin siellä mukana keikkuvan, heti tositoimissa tietty!! Lilystä tosin vielä lisää ihan erikseen, sillä kyllähän tämä unelma laukkukin nyt kokonaan omansa kaipaa, eikös ;)   


11 kommenttia:

  1. Kokonaisuudessaan aivan ihana yhdistelmä <3 Talven parhaat palat:palmikkoneule, karvakaulus, nahkahame ja villakangastakki samassa :) Toi klassinen laukku ja tyylikäs malli viimeistelee tyylin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia sulle ihanainen<33 Nyt kun tuolleen ääneen sanoit niin näinhän se on että olen puolihuomaamattani tähän koko talven parhaimmiston onnistut ujuttamaan ;)

      Poista
  2. ooooooooooooooooi, mikä ihana asu! Hame sopii sinulle kuin nenä päähän. Ehdottomasti suosit nyt useammin hameita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana sinä ;) Kyllä se nyt on varmaan sitten uskottava että se hamonen minullekin sopii :P Ja jahka saan tuon vaatehuone kartoitus/inventaarioni päätökseen on huomattavasti helpompi keksiä niitä yhtistelmiäkin hameiden ympärille :))

      Poista
    2. Varmaan tarvitsee tehdä vielä yksi jos toinenkin ispiraatiokollaasi ;)

      Poista
  3. Voi miten upea asu ja sinä!! :) Ja ihanaa nähdä laukkuakin ;) Ja täällä liputetaan myös hameasujen puolesta, sopii sinulle hurjan hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloitetaan tällätavalla varovasti ja turvallisesti tämä hameiden käyttö ;) Mekot menee huomattavasti paremmin ja lauantainakin ylläni oli se yksin uutukainen :P

      Hihi laukusta ollaan täällä edelleen ihan hurjan täpinöissä!!<3 täytyy varmaan ottaa seuraavan vapaapäivän hommaksi sen tarkempi kuvailu ;)

      Kiitos sinulle valtavasti ihanasta ja päivääni piristävästä kommentista <3

      Poista
  4. Ihana sinä ja ihana Lily<3

    VastaaPoista
  5. Tätä asua ihastelinkin jo Instagrammissa, todella upea! :) Ihailen kaikkia hametyttöjä, itse kun olen niin huono niitä käyttämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannesti kiitoksia Emmi :)<3 Itsekkin kyllä suuresti ihailen, mutta nyt ajattelin että mitäs sitä vaan ihailla kun ainakin silloin tällöin, tilanteen sattuessa voi itsekkin olla sellainen ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)