maanantai 29. kesäkuuta 2015

Lemppari Keltainen


Yellow Jacket/Zara
Flower Blouse/Zara
Sunnies/Ray Ban
Pants/Zara
Flats/H&M
Bag/Michael Kors


 Välillä naurattaa jopa itseäni kuinka olen vaan aina ihan sinisissä. Lempitakki, luottokauluspaita, maksimekko ja tätähän listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, ovat kaikki sinisiä. Ihan oikeasti tykkään kutenkin muistakin väreistä pukeutumisessa. Niistä yksi on keltainen, Keltaisen värinen jakku on eräs lempi vaatekappaleistani ja jos päällä ei ole vaaleansininen takkirakkaus tai pitkä trenssi se on tämä. Koen nykyään että tämän voi yhdistää lähes minkä kanssa vaan. Siinä on vaan sitä jotain!

Tämmöisessä kesäasussa vietin lauantai vapaatani muutama viikko takaperin. Rentoa ja hyvin minun näköistäni. Jakku, sen alla suloinen kukkapaita (taidan olla aika tykästynyt näihin kukkiinkin) beiget pantsit ja ruskeat yksityiskohdat. Kierreltiin vähän kauppoja ja käytiin kahvittelemassa vasta auenneessa Tempon talon Fazer-kahvilassa. Hieman jo odottelen ja toivon salaa josko tuonne tulisi se sunnuntai brunssi. Tosin olisi mulla mielessä muutama muukin mainitsemisen arvoinen lemppari paikka mistä voisin teille jossain kohtaa vinkata :)

4 kommenttia:

  1. Kesällä saa ja kuuluukin pukeutua juuri niin kuin haluaa. Värejä, perusvärejä, milloin mitäkin minäkin vedän aamuisin ylleni. :) Upea kokonaisuus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se juuri on :) Jännä vaan kun kaappi on täynnä kivoja vaatteita sitä tulee kertatoisensa jälkeen pukeuduttua niihin samoihin :D Pitäisi tosiaan opetella tuo taito että valitsisi asuja vähän etukäteen esim edellisenä iltana!
      Kiitos sinulle jälleen kerran piristävästä kommentista ihanuus<3

      Poista
  2. Upea ja pirtsakka asukokonaisuus! <3 Brunssivinkkejä otetaan mielellään vastaan, niitä olis missiona kesällä kierrellä läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toive pistetään korvan taakse! täälläkin edelleen olisi tavoitteena ottaa kesästä vielä hieman enemmän irti ja nyt kun kelejäkin on niin eiköhän sitä tästä piristytä ;) Ja kiitos, vähän väriä elämään ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)