maanantai 5. lokakuuta 2015

Two Types of Leather




Olen käyttänyt viimeaikoina omasta mielestäni ihan hurjan paljon mekkoja! Blogissa lyhyen ajan sisällä tämä on kolmas sellainen asu. Aikas huikeeta! Itselleni kun on tärkeätä että viihdyn niissä vaatteissa mitä päälleni puen ja asut ovat oikeasti käytössä. Myönnän osaltaan myös tämän harrastuksen olevan kyseisen mekkoheräämisen ansiota, sitä kun näkee päivittäin muiden blogeissa ja instagrammissa toinen toistaan inspiroivampia mekkoasuja. On se uudenvuodenlupaus näköjään pitänyt jossain määrin! 


suede jacket/Stradivarius
leather skirt/Pimkie
turtleneck/Gina Trikot
sneakers/Nike 
bag&watch/MK
scarf/H&M
sunnies/RayBan

Tämän kerran asu onkin koottu nahkahameen ympärille. Hameen jota hehkutin jo moneen otteeseen viime syksynä ja edelleen se jaksaa vaan ihastuttaa! Valitsinkin hameen kanssa tummanharmaan poolon sekä valkoiset lenkkarit. Harteille hetin vielä mokkanahkatakin. Asu tuntui ja näytti aikas kivalta! Ja mikä parasta nämä kaksi nahkamateriaalia pelasivat yllättävänkin hyvin yhteen ainakin miltä omaan silmään näyttää. Kuvista tuli myös taas ihan järjettömän kivoja ja syksyisiä. Jälleen kerran saan kiittää niistä kärsivällistä kuvaajaani!<3

Tätä asupohjaa tulen varmasti käyttämään vielä monet kerrat tänä syksynä ja tulevaisuudessa. Voisin hyvin nähdä tähän esim takin tilalla vaikka karvaliivin tai kenkinä niin nilkkurit kuin saappaatkin. Tähän menisi niin loistavasti myös ylipolvensaappaat. Harmikseni tosin en sellaisia omista. Näin joku aika sitten meemin joka menin suurinpiirteen näin: "tykkäät sun lempivaatteista niin paljon että puet kaikki kerralla yllesi" Käviköhän tässä nyt juurikin näin vai pidättekö lookista? :) 

4 kommenttia:

  1. Tykkään asusta tosi paljon :) Hameet ja mekot on kivaa vaihtelua ja minusta ainakin paljon mukavampi vaihtoehto päällä kuin farkut! Joku tuollainen hame olisi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia ja niin mukava kuulla tämä!! :) Nyt kun on löytynyt nämä muutamat luottohamoset niin tykkään kyllä kanssa :) Vielä kuitenkin toistaiseksi yhä useammin ne farkut päätyvät jalkaan.. Toivottvasti olisin vielä joku päivä tuota mieltä, mutta hiljaa hyvä tulee ;) Ja pystyisin kyllä erittäin hyvin kuvittelemaan jotakin tämmöistä sinunkin ylläsi :))

      Poista
  2. Asukuvat jaksaa ihastuttaa kerrasta toiseen, tämänkin kokonaisuuden kelpuuttaisin vaatekaappiin samantien! Pehmoiset poolot ja nahkahameet sopii niin hyvin yhteen, ja tässä on vielä mokkaakin, toimii!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kaunis kiitos tästä! Kerron kuuvajalle terveisiä että jatketaan näitä harjoituksia ja asuakuvia tulossa lisää ;) Todellakin mieltä lämmittävää kyllä kuulla että asut uppoaa kuin häkä :) Hame-pooloyhdistelmä on omia kestosuosikkejani ja tykkään jopa enemmän ilman huivia olevasta kokonaisuudesta missä nimenomman mokkatakki pääsee oikeuksiinsa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)